School for Startups, sustinut de Google Romania

Posted by

Participantii la programul de pregatire antreprenoriala School for Startups vor primi consultanta pentru utilizarea serviciilor si solutiilor de business din partea Google, in urma unui parteneriat incheiat marti intre Fundatia Post Privatizare si Google Romania.

Incepand de anul viitor, School for Startups Romania anunta ca isi propune sa devina cea mai mare comunitate de antreprenori din Europa de Sud-Est, iar cursurile, la care vor participa 700 de cursanti, se vor tine la Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Internetul a devenit o necesitate in derularea fiecarei afaceri, indiferent de dimensiunea acesteia. De aceea, ne bucuram ca echipa Google sustine programul School for Startups Romania…Este un pas important care va ajuta participantii la programul nostru sa inteleaga si sa isi conduca mai bine afacerile“, a declarat Peter Barta, director executiv Fundatia Post Privatizare.

La randul sau, Dan Bulucea, contry manager, Google Romania s-a aratat incantat de acest parteneriat.

School for Startups este un program de succes, care pregateste antreprenori ce vor deschide si vor conduce noi afaceri. Noi vrem sa-i ajutam pe acestia sa inteleaga oportunitatea pe care le-o deschide Internetul, modul cum isi vor putea promova eficient produse si serviciile oferite sau cum vor putea identifica pontentialii clienti intr-un mod sigur si masurabil, cu un impact direct in succesul propriului business“, a declarat Bulucea.

Programul School for Startups a fost creat la initiativa lui Doug Richard, cunoscut ca „antreprenor in serie” si angel investor, iar programul a devenit rapid liderul furnizorilor britanici de training in domeniul afacerilor pentru antreprenori.

Cei care isi doresc sa participe la acest program pot sa intre pe adresa schoolforstartups.ro.

6 comments

  1. Pingback: Lucica Radu
  2. Pingback: Marius Morariu
  3. Pingback: Okazii.ro
  4. Pingback: Pavel Mocan
  5. Pingback: Ionut Maxim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *