Google Engage s-a lansat si in Romania

Posted by

Programul gratuit conceput pentru pregatirea si sprijinirea agentiilor din mediul online Google Engage a fost lansat luni si in Romania. De acesta pot beneficia companiile de publicitate online, agentii full-service, webmasteri, designeri si dezvoltatori web si consultanti SEO sau SEM.

Prin intermediul Google Engage participantii vor primi acces gratuit la resurse educationale pentru a-si creste atat propria afacere, cat si afacerile clientilor.

De asemenea, acesta mai include sesiuni de training privind publicitatea online, materiale promotionale, precum si cupoane AdWords gratuite, in valoare de 250 de lei fiecare, care pot fi folosite pentru atragerea de noi clienti, dar si acces gratuit la certificare Google AdWords, astfel ca agentiile pot deveni “Google Certified Partner”.

Lansam Google Engage in Romania pentru ca vrem sa sprijinim ecosistemul online local sa se dezvolte. Prin acest program ne propunem sa ajutam agentiile specializate să se conecteze cu companiile mici si mijlocii din tara, care au nevoie de suport pentru promovarea online”, a declarat Dan Bulucea, Country Manager, Google România.

Am creat deja un website dedicat programului si vom organiza o serie de evenimente Engage despre folosirea celor mai eficiente mijloace de advertising. Evenimentul de lansare va avea loc miercuri, 2 noiembrie, si cu aceasta ocazie invitam toate agentiile de profil sa se inscrie in program“, spune Rares Rusu, Marketing Manager, Google Romania.

Primul eveniment Engage are loc miercuri, 2 noiembrie 2011, si este organizat de echipa Google Romania, avand ca invitati experti Google si agentii din alte tari in care programul a avut deja succes. Agentiile care doresc sa participe si sa se inscrie in program pot aplica online pe pagina Google Engage Romania.

8 comments

  1. Pingback: Haotik
  2. Pingback: imunteanu
  3. am fost prezenta acolo din partea companiei la care lucrez
    pt inceput, dupa inscriere si validare fiecare companie are disponibile 20 de cupoane; dupa consumarea acestora se mai aloca 30, dupa inca 50 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *