Digital Publishing & Advertising Day 2011

Posted by

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Digital Publishing & Advertising Day 2011 este primul eveniment adresat publisherilor si advertiserilor din Romania, care se va desfasura marti, 27 septembrie, si se vor prezenta principalele oportunitati ale pietei locale de publicitate.

La eveniment, organizat de Zitec si Agora Group, vor avea loc sesiuni de discutii sustinute de speakeri cu experienta in ceea ce priveste piata locala de profil, printre acestia numarandu-se Alexandru Lapusan – CEO Zitec, Dorin Boerescu – CEO 2Parale, Adina Vasilescu – Digital Publisher Sanoma Hearst Romania, Petru Jucovschi – Developer Evangelist Microsoft, Andrei Rosca – General Manager Spada, Mihai Dan Nadas – CTO Yonder si Doru Panaitescu – Consultant Independent.

Digital Publishing & Advertising Day 2011 este editia pilot a primului eveniment de acest tip din Romania si suntem increzatori ca va fi un succes. Dorim ca DPAD sa fie un eveniment unde cei din bransa vor putea sa afle ultimele tendinte din domeniu, metode de monetizare, platforme software eficiente si studii de caz de succes”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO Zitec.

Accesul la conferinta Digital Publishing & Advertising Day 2011 se va face pe baza de invitatie, care poate fi primita fie direct de la organizatori, fie poate fi solicitata prin completarea unui formular pe site-ul evenimentului: www.dpad.ro.

3 comments

  1. Pingback: Alex Creanga
  2. de la 9 dimineata la 1? e mai ieftina chiria la sala atunci or what?
    lucrez in media domnule, am patron, am treaba, am treburi pe umeri, nu-mi permit sa onorez asemenea ore. voi spune pas. sper ca nu vor insista…

  3. Pingback: Okazii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *