Romanii ii invata pe americani sa manance sanatos

Posted by

Compania romaneasca Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a anuntat lansarea la nivel mondial a proiectul Zipongo, ce va revolutiona obiceiurile de alimentatie a milioane de utilizatori. Drept urmare romanii ii vor invata pe americani sa manance sanatos. 🙂

Proiectul Zipongo se adreseaza utilizatorilor din intreaga lume care isi doresc un stil de viata echilibrat si adoptarea unei diete sanatoase si cuprinde doua aplicatii Zipongo Healthy Deals (android) si Zipongo zLife, prima fiind disponibila atat pentru Android, cat si pentru iPhone.

Zipongo Healthy Deals este un site de reduceri cu produse alimentare sanatoase, disponibil pentru moment doar in zona San Francisco – Silicon Valley – East Bay (California). Prin Zipongo.com se pot achizitiona simultan oferte multiple disponibile in lantul de magazine Andronico’s.

Aplicatia mobila creata de Zitec in cadrul acestui proiect permite achizitionarea de produse direct de pe telefon si utilizarea cupoanelor de reducere in magazin, fara a fi necesara tiparirea acestora.

Zipongo zLife ofera instrumente de urmarire online a consumului de calorii prin activitati fizice, a aportului de calorii si de nutrienti, precum si posibilitatea de integrare cu diverse dispozitive de urmarire a greutatii, a calitatii somnului sau a activitatii zilnice.

Aratand cum fiecare aliment influenteaza aportul de fibre, zahar, grasimi saturate, proteine etc., Zipongo a creat o metoda foarte simpla pentru ca utilizatorii din întreaga lume sa se concentreze pe alimentele bune si sa le evite pe cele daunatoare sanatatii.

2 comments

  1. Salut Paul!

    Ai dreptate, Zipongo este o firma americana, iar Zitec dezvolta aplicatiile software pentru Zipongo. Zitec este si investitor in Zipongo. Gasesti mai multe informatii in comunicatul de presa sau in alte articole aparute la noi.

    Multumesc,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *