73% dintre romani prefera hotelurile de trei si patru stele

Posted by

Romanii prefera sa calatoreasca in Paris, Barcelona si Londra, arata datele furnizate de aplicatia HotelPeeps, dezvoltata de producatorii de aplicatii online Zitec.

Aproximativ 35% dintre utilizatorii romani vor sa plece in vacanta la Paris, 16% in Barcelona si Londra. Pe lista locurilor preferate se mai afla New York, Roma si Amsterdam. Cei peste 17.000 de utilizatori ai HotelPeeps au intocmit o lista totala de 1.045 de orase in care si-ar dori sa ajunga, din 184 de tari.

Cele mai vizitate orase de romani sunt Parisul, Viena si Barcelona. In cadrul HotelPeeps sunt raportate in prezent 4.370 de sejururi efectuate de romani. Romanii care vor sa plece in calatorie pot analiza ofertele cele mai avantajoase cu ajutorul aceste aplicatii, la pagina PriceTrends.

Recent am lansat o noua functionalitate, cea de alerte personalizate, urmand ca pentru fiecare astfel de solicitare sa cautam permanent cele mai bune preturi, a subliniat Alexandru Lapusan, CEO Zitec.

Cand vine vorba de hotelurile in care aleg sa se cazeze romanii, acestia prefera, in proporţie de 73%, unitatile de patru stele si pe cele de trei stele.

Cele de cinci stele sunt vizitate de doar 18% dintre romani. Pentru fiecare destinatie pretul variaza foarte puternic in functie de perioada, uneori fiind vorba de evenimente locale de care calatorul nici nu este informat, dar plateste pretul ridicat de acestea. De multe ori, amanand cu o saptamana o deplasare se pot face economii de cel puţin 50%

Alexandru Lapusan, CEO Zitec

Note de subsol:
1. Alexandru Lapusan – CEO & Founding Partner, Zitec. LinkedIn | Twitter

4 comments

  1. Pingback: Prin Arad
  2. Pingback: universul lumii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *