How To Web 2011

Posted by

A treia editie a How To Web, cea mai mare conferinta regionala de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Est (zic organizatorii), va avea loc pe 9 si 10 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms, locatie in care a avut loc si RoNewMedia 5.0. Anul acesta, peste 35 de speakeri internationali (vezi lista completa a acestora) vor urca pe scena in cele 2 zile dedicate evenimentului.

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Evenimentul se adreseaza in special antreprenorilor si dezvoltatorilor web, precum sși tuturor celor ce doresc sa afle mai multe despre dezvoltarea afacerilor web. How To Web 2011 va fi structurat in 24 prezentari si paneluri in cadrul carora se va discuta despre antreprenoriat, business development si tendinte web, 12 workshopuri tehnice dedicate tehnologiilor web si mobile, precum si antreprenoriatului web, si o zona expozitionala in care sunt asteptate peste 25 de start-up-uri si companii din zona de tehnologie.

Costul unui bilet este de 150 de euro (tva inclus), ori 60 euro pentru studenti. Pentru mai multe detalii viziteaza how-to-web.net

3 comments

  1. Pingback: Ioana Chiorean
  2. Pingback: Alexandru Lapusan
  3. Pingback: Okazii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *