radio.gsp.ro, de saptamana aceasta

Posted by

Saptamana aceasta, gsp.ro va lansa Radio GSP, un post de radio ce va emite atat online, intre 9:00 si 24:00, la adresa radio.gsp.ro, cat si offline, programele fiind preluate in weekend de catre postul 100% FM, detinut de Robert Turcescu. Detaliile au fost oferite de catre Augustin Roman pentru paginademedia.ro (sursa).

Coordonatorul proiectului va fi Gabi Safta, realizatorul emisiunii Gol dupa gol de pe Realitatea FM, emisiune ce a fost scoasa din grila postului in urma unei amenzi de 10.000 de ron pentru publicitate mascata la un medicament pentru marirea organului sexual masculin (sursa).

Curiozitate personala. Stie cineva mai multe detalii despre 100% FM? Google imi este la fel de inutil ca audientele posturilor de radio din Bucuresti / urban (sursa).

Note de subsol:
1. Augustin Roman – New-Media Manager @ gsp.ro. LinkedIn | Blog

5 comments

  1. 100% FM este fostul Sport Total FM cumparat si partial relansat deja de Robert Turcescu, cu oameni fosti la Realitatea FM 🙂

  2. Si Sport FM nu se regaseste n sondajele de la ARA. Ei au anuntat ca ies din ARA in urmca cu fo trei ani contestand falsitatea acestor sondaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *