Proiectele inscrise la Arena Ursilor

Posted by

in urma cu o luna de zile va semnalam faptul ca pe 27 mai, la Brasov, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului Arena Ursilor, o initiativa interesanta de finantare tip seed si early-stage pentru proiecte antreprenoriale. Vezi Cine are bani de investit in proiecte online romanesti? Si, mai ales, cât?

Cum e un weekend ploios, poate aveti timp sa-i cunoasteti si pe concurenti, insa si lucrarile inscrise in concurs. Au fost 27 de proiecte inscrise, 4 au fost refuzate, 22 au intrat la jurizare si vor mai ramane doar 12. Vezi paginile 1, 2 si 3.

Ionut Dragomir, cel cu proiectul infoelev.ro poate sa se prezinte la Universitatea Politehnica Bucuresti si sa-mi ridice proiectul de diploma (in special CD-ul atasat lucrarii). E posibil sa-l ajute, o parte din soft-ul scris in php (3, cred) si mysql contine si catalogul electronic inscris la Arena Ursilor. Se intampla in 2002 :-).

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

4 comments

  1. Pingback: Alexandru Lapusan
  2. Pingback: Okazii.ro
  3. Ori ai adaugat tu un proiect in totalul celor inscrise, ori lipseste unul din schema, proiect care nici nu a fost inscris/aprobat nici nu a intrat la jurizare.

    Oare se mai merita in ziua de azi sa mergi intr-o astfel de competitie doar cu o idee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *