Google Music Beta, doar pentru USA

Posted by

Google a lansat Music Beta, un serviciu prin care muzica pe care o asculti (fizic, pe calculatorul tau) o poti urca online, in contul Google, urmand ca, ulterior, sa o poti asculta de pe orice device (Android/iOS/Windows) care are o conexiune la internet.

Din pacate insa, “We’re sorry. Music Beta is currently only available in the United States“. De la Google Music, cu drag. Mai multe detalii sunt disponibile in pagina aceasta.

12 comments

 1. Mie mi se pare ca acesta este un serviciu inutil. Adica daca tot ai acces la internet de ce sa nu te uiti pe youtube?
  Desigur ca multe alte servicii doar SUA si alte tari sunt admise in “clubul fericirii”.
  Acest lucru se datoreaza pentru ca intr-un fel sau altul iti vor baga reclame si sunt putini care vor sa ofere reclame in Romania.

 2. @Andrei: Pe youtube nu ai mereu siguranta ca o sa gasesti piesa pe care o vrei, nu ai playlisturi si folosesti si mai multa banda ca tu tragi si partea video, nu doar cea audio.

 3. Well, pe youtube ai playlist-uri. Ideea e de obisnuinta de consum. Daca e sa facem o paralela, ai putea spune ca nu e nevoie sa folosesti yahoo, gmail si alte servicii de acest gen cand ai kappa.ro din 97.

 4. Pingback: ANA MATEI
 5. Pingback: Razvan Mihalcea
 6. Pingback: Mihalcea Razvan
 7. Bun bun, dar muzica piratata sa o urcam acolo ? (nu ca as avea, bineinteles cumpar toate albumele in original). Si cel care o urca nu se risca un pic sa fie controlat la date de niste baieti cu ochi albastrii ?

  Suspectii pot fi identificati usor, uitandu-te la top 1000 cei care au cele mai mari conturi ca dimensiune. La 3 TB de muzica e greu sa ai cd-urile originale.

 8. Pingback: Okazii.ro
 9. Pingback: neo
 10. Am cont, dar nu am gasit pe acolo sa pot cumpara muzica direct de la ei, cred ca ar fi interesat sa faca ceva si in sensul asta.

  De asemenea cred ca ar fi interesant sa fie stocata melodia o singura data si doar sa spuna cine are acces la ea, adica cine a cumparat-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *