Cat de necesar este shazam.com?

Posted by

Pentru cei care nu au aflat inca de aplicatia Shazam pentru terminalele mobile (iOS si Android), aceasta, odata pornita, iti recunoaste aproape orice melodie pe care o aude prin intermediul smartphone-ului.

Pe cele in limba romana se incapataneaza sa nu le recunoasca insa, in rest, nu am avut niciodata probleme cu aplicatia. Iar eu o folosesc, de exemplu, ori de cate ori aud o melodie care imi place prin magazine, la radio in masina sau in cluburi.

In urma cu o ora, in masina fiind, mi-am trimis de pe aplicatie in statusul de Facebook melodia Goodbye – Fly Project (don’t ask :-)). Toate bune si frumoase, ajung acasa, intru vesel pe Facebook cu gandul sa o ascult, dau click pe status si ajung aici.

Ideea e ca mie-mi place Shazam pe telefon. Imi recunoaste melodiile, pot sa le cumpar de pe Amazon ori sa le vad pe Youtube, pot de asemenea sa vad si alte melodii ale aceluiasi artist, etc. O recomand.

Pe web de ce nu poate fi la fel? Caci, astfel, shazam.com mi se pare cel mai inutil site existent pe intreg internetul, generand de pomana atata amar de pagini. Pentru ce? Pentru 5 link-uri de download si o prezentare pe care oricum pe am in market?

E ceva ce-mi scapa?

6 comments

  1. exista ceva cred si pe web, parca am gasit eu ceva. da un search.

    mie shazam mi-a gasit cam toate romanestile cautate. ciudat.

    mai poti incerca soundhound!

  2. Pai vezi link-ul de mai sus. Nu poti decat sa dai like la pagina aia. Si s-o trimiti pe Twitter. De ce as face asta? LOL. My bad! Am crezut ca te referi la shazam.com ca are ceva daca folosesc seach-ul 🙂

  3. Nu am mai avut un nokia cam de mult timp, zic… Nu neaparat in teste, ci sa-l butonez eu cateva luni, ca telefon personal.

  4. Asta m-am intrebat si eu in prima zi cand mi-am instalat Shazam si am dat un share. Asta e diferenta dintre mine si un blogger: eu ma intreb, dau din umeri si trec mai departe, bloggerul scrie despre asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *