100 clipuri video refresh.ro pe Vimeo

Posted by

Pe 10 noimebrie 2010 renuntam partial la contul de Youtube al refresh.ro pentru un cont premium pe Vimeo. Intre timp insa, am si uitat ca platesc lunar in loc sa platesc (mai putin) pe un an intreg, banii tragandu-se automat de pe card, fiind super multumit de avantajele pe care le are in fata Youtube.

Va puteti abona la feed-ul clipurilor refresh.ro de pe Vimeo la acest RSS.

Ieri am urcat clipul cu numarul 100, pentru a ilustra articolul Yahoo! Messenger pentru Android: “Poti chat-ui ca vita infecta cacanara si poponauta cu prietenii de pe Facebook!”. 100 clipuri in 4 luni. 100 clipuri video ce au adus content categoriei re:fresh TV:

• acoperind evenimente precum RoBlogFest 2011 (premiantii), lansare de carte Okazii.ro, AdBreak #38, Social Networks Strategy (prezentari), NetCamp 2010 (prezentari), Life is a pitch (prezentari), RoNewMedia (prezentari), Internetics (premiantii),
• povestind despre gadgeturi de la Samsung, Panasonic, Apple, Sony Ericsson, Nokia, Acer, Orange Romania, Sony, Motorola ori HTC,
• aducand feedback si semnalari pentru Yahoo, GSP, eMAG sau indexa.ro
• prezentand interviuri inedite cu Eugen Kaspersky si Radu Vilceanu
• publicand tutoriale pentru pluginul de wordpress de la 2performant

Top 3 cele mai vizionate clipuri sunt urmatoarele:Acestea sunt urmate de:
iPhone 5 preview
The Social Network in Romania
Desde Colombia, para gsp.ro!
Apasa-l!
Parrot AR Drone 2 (Orange Romania)
Sony Ericsson XPERIA Arc in actiune
RoBlogFest 2011 – Cea mai buna pagina de Facebook
Webstyler, webagentia anului la Internetics 2010
Mihai Pricope @ NetCamp 2010

Cele 100 de clipuri au inregistrat aproape 25.000 de vizualizari din cele peste 100.000 de incarcari pe refresh.ro, ori pe site-urile care le-au preluat cu embed, printre cele mai harnice regasindu-se yoda.ro, stirileprotv.ro, nwradu.ro, manafu.ro, costin.ro, tablete-pc.com sau acasa3d.com.

Si pentru o localizare a vizitatorilor refresh.ro ce au urmarit clipurile din categoria re:fresh TV, iata si topul tarilor (in paranteze sunt afisate numarul total de vizualizari ale clipurilor):
1. Romania (18,745)
2. Spania (281)
3. Italia (259)
4. Marea Britanie (251)
5. Statele Unite (249)
6. Germania (220)
7. Franta (140)
8. Olanda (111)
9. Moldova (81)
10. Belgia (68)

4 comments

  1. =)) Nu are incarcator de Europa. Eh, si asa Romania este un judet din SUA sau nu? :))) Pacat ca n-am castigat iPAD-ul dat de Chinezu. Trebuie să mă uit la canalul tău Vimeo să vad review-ul facut iPAD-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *