wall-street.ro derapeaza pentru Vodafone

Posted by

Cititorii wall-street.ro au aflat saptamana aceasta ca “Un student a cumparat primul telefon cu Android 2.3 din Romania. De ce a ales acest model“. Blogosfera stie ca Radu Dumitru s-a jucat cu un Nexus S inca din ianuarie, cand a avut in teste ultimul telefon din primul lot adus de evomag.ro in Romania.

Trecand peste titlul sforaitor, nu cred ca e sanatos pentru nimeni sa afirmi in cele din urma ca studentul a fost “primul client ce a cumparat terminalul pe cai oficiale“. Ca suntem la capatul Europei o stim deja, la fel de bine cum stim ca producatorii aduc astfel de produse in Romania dupa negocieri cu unul sau mai multe companii telecom.

Existenta unor magazine ca emag.ro si evomag.ro care se lupta pentru a aduce in Romania orice gadget cat mai repede posibil, nu ar trebui sa sune a “cale neoficiala” care, pe mine cel putin, insa sunt sigur ca mai sunt si altii, ma duce cu gandul la baietii din fata Mac-ului de la Bucur Obor.

Articolul este semnat de catre Alex Goaga, care scrie de la mijlocul lunii februarie pe wall-street.ro. Nu imi dau seama inca daca e acelasi Alex Goaga care scria/scrie pe dailybusiness.ro. Am urmarit destul de rar presa online pe nisa mea in ultima perioada. E acelasi?

Note de subsol:
1. Radu Dumitru – blogger. Blog | Twitter

4 comments

  1. @Ioana: multumesc. Aveam o vaga banuiala, dupa modul de scris. Se pare ca o mai mare expunere l-a incurajat catre titluri mai rotunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *