Facebook, MySpace si Youtube, in topul site-urilor din lista neagra a companiilor

Posted by

In raportul publicat de OpenDNS.com, lider al serviciilor DNS din intreaga lume, retelele de socializare Facebook si MySpace, precum si serviciul de video-sharing Youtube se situeaza in fruntea topului site-urilor blocate de companiile din toata lumea. Dintre aceastea, Facebook si Youtube deschid si topul site-urilor pe care angajatii au voie sa le acceseze in timpul programului.

Ar fi interesant de vazut si site-urile interzise in cadrul companiilor din Romania. Pentru asta am avea nevoie de un punct de plecare. Ne organizam putin in comentarii? Ce site-uri sunt blocate in compania in care lucrezi? Youtube? Facebook? Trilulilu? Twitter? realitatea.net? ligasexy.gsp.ro? 🙂

Mai jos aveti raportul publicat de opendns.com.

7 comments

  1. Pingback: Bundaru
  2. Eu de la job nu pot sa intru pe Twitter sau pe yahoo. pot pe gmail, facebook si un site de stiri .

  3. La mine nu este blocat nimic, dar poate si pentru ca sunt angajati care prefera sa-si faca treaba. Mi se pare normal sa fie interzise, multi stau si pierd vremea pe astfel de site-uri in loc sa-si faca treaba. Ar mai trebui adaugat si mess-ul pe lista si site-urile care iti permit sa vorbesti ca pe mess.

  4. Nivelul de compententa al unui angajat nu se masoara neaparat in timpul pe care il aloca efectiv lucrului ci mai degraba capacitatii acestuia de a atinge obiectivele propuse.

    In compania in care lucrez nu s-a adoptat o astfel de abordare. Cel putin pentru moment. Asta poate si din cauza ca echipa de management nu este formata din romani.

  5. Sunt multe firme care nu au aplicatiile astea blocate pentru ca le folosesc in afacerea lor. La mine la birou merg toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *