O idee pentru companiile care sunt interesate de -orice- in blogosfera

Posted by

Saptamana aceasta ies pentru prima oara din Bucuresti ca speaker la un eveniment. Este vorba despre Social Media Summit, un eveniment organizat de Revista Biz, in Cluj, pe 16 decembrie 2010, la care vor performa si cativa bloggeri din Bucuresti.

Cum era oricum de asteptat, tot joi se intampla vreo 2 alte evenimente – lansari pe zona de telecom -, nu stiu ce aventura la un film 3D – wow, cool. -, plus Gala Conference Start&Grow. La care am fost invitat, pentru ca, nu-i asa?, sunt unul dintre bloggerii de seama ai patriei.

Ideea e ca doar una dintre cele patru companii/branduri/PRiste au stiut ca nu sunt in Bucuresti. De fapt, compania respectiva avea informatii despre toti bloggerii care ne vom deplasa joi la Cluj, insa vorbim despre unul dintre cele mai cunoscute branduri din Romania. Iti ridica doua trei intrebari, nu?

Despre acest lucru voi vobi la Social Media Summit. Iar tricoul de mai sus e la deruta. O sa vedeti joi de ce. It will be fun, cu nume si branduri. 🙂

8 comments

  1. Lasa Costin, merg eu la Gala Conference Start&Grow. Mi-ar fi placut sa vin la Cluj, dar programul prea incarcat acum la final de an:(.

  2. Da, dar la nevoie participa la evenimentele la care nu pot ajunge altii, ca sa nu se simta prost organizatorii. E lucru mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *