lecturibune.ro in DeadPool

Posted by

Lansat pe 20 aprilie 2010, lecturibune.ro se autointitula prima retea de socializare din Romania, dedicata exclusiv persoanelor pasionate de lectura. Bine, lansarea primei retele de acest gen, teacup.ro, avusese loc cu aproape 4 luni inainte, insa asta este alta discutie.

lecturibune.ro oferea utilizatorilor propria biblioteca virtuala, posibiliatea de a scrie recenzii sau nota cartile pe care le-au citit, posibilitatea de a crea liste de carti si, de asemenea, de a interactiona si discuta direct cu autorii si editorii. Investitia in acest proiect, cel putin la nivel declarativ, a fost de 100,000 de euro.

Facts:
– ultimul articol pe blog a fost scris in data de 6 mai 2010 si s-a numit Admin Tags.
– ultimul utilizator inregistrat s-a alaturat retelei sociale pe 01.11.2010. Se numeste buddaju. Printre ultimele usere inregistrare am remarcat scumpica129, sinziana84 si sufletpierdut. Imi miroase a spam pe neogen.ro. 🙂
– ultima recenzie scrisa a fost in data de 06.05.2010. Pe drum de Jack Kerouac a avut astfel parte de cateva clipe de glorie, prin intermediul tastaturii utilizatorului untrecator.

Concluzie? It’s dead. Cel mai probabil criza financiara a distribuit cei 100,000 de euro ai companiei Autologistic in alte directii. Sa fie cumva Breslo.ro, comunitatea artizanilor handmade din Romania, una dintre aceste directii?

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *