ecomTim, prima conferinta regionala de e-commerce din Romania

Posted by

In intervalul 9-10 februarie 2011, 2parale.ro, prima platforma de marketing afiliat din Romania, organizeaza ecomTim, prima conferinta regionala de ecommerce din Romania.

Evenimentul va avea loc in Timisoara si este adresat in exclusivitate oamenilor de afaceri si companiilor care detin magazine online sau doresc sa isi extinda activitatea in aceasta directie, precum si oamenilor de marketing implicati in activitatea de business-uri online, plus specialistilor in ecommerce – programare, design/usability, promovare, SEO/SEM.

Printre speakerii invitati ii regasim pe Dan Bulucea, Country Manager al Google Romania, Cem Tunakan, manager Groupon Romania, insa si reprezentanti ai industriei online din Romania, precum Marius Ghenea, manager Fit Distribution, Dan Virtopeanu, General Manager Voxline Communication, Alin Popescu, Managing Partner Legalnet SRL, Cristian Manafu, manager Prodigy PR, Doru Panaitescu si Bogdan Manolea, consultanti independenti.

Conferinte si workshop-uri: vezi program.
Pret: 350 RON (250 RON pentru biletele achizitionate pana in 15 ianuarie 2011)

Business-ul online reprezintă o necesitate în prezent pentru orice companie şi în acelaşi timp o foarte mare oportunitate. Românii descoperă comerţul online şi îl adoptă rapid, iar jucătorii din această piaţă au nevoie de informaţie pertinentă de la oameni de afaceri şi profesionişti cu experienţă în domeniu – care deocamdată nu sunt mulţi şi mă bucur că am reuşit să strângem un grup remarcabil de speakeri la acest eveniment. Ţin să le mulţumesc, atât lor, cât şi partenerilor, pentru implicare.

Dorin Boerescu, CEO 2parale.ro

Note de subsol:
1. Marius Ghenea – presedinte PCfun.ro & FIT Distribution. Blog
2. Dan Virtopeanu – General Manager Voxline Communication. LinkedIn | Blog
3. Alin Popescu – Managing Partner Legalnet SRL. LinkedIn | Blog
4. Cristian Manafu – Partner, Evensys. Blog | LinkedIn | Twitter
5. Doru Panaitescu – Digital Advertising Trainer, Marketeer.net. Blog | LinkedIn
6. Bogdan Manolea – Executive Director, Association for Technology and Internet. LinkedIn | Blog

4 comments

  1. Pingback: Stefan Murgeanu
  2. Pingback: 2Parale
  3. Pingback: Liviu Taloi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *