Topul partenerilor RoNewMedia 5.0

Posted by

Cum RoNewMedia 5.0 este evenimentul anului 2010 cu cei mai multi sponsori pe metru patrat (estimez incasari de minim 75-100k euro), am realizat un top al partenerilor evenimentului, pe baza vizibilitatii lor (in afara conferintelor), pur subiectiv, bazat pe factorul WOW urmat de cel putin un zambet, daca nu un scurt hohot de ras.

PS. I-a vazut totusi cineva cei 50 de studenti care ar fi trebuit sa ajunga la RoNewMedia prin Bursa iE9, imbracati in tricourile iE?

1. Trilulilu.ro, pentru ca a anticipat faptul ca absolut toata lumea, de la ospatari pana la Mark Cowan, de la Facebook, sau Calin Rotarus, de la ARBOInteractive, va trece pe la toatela. 😀2. BitDefender, pentru ca, in ciuda faptului ca brandul este perceput ca unul destul de arogant, ce considera social media un drept si nu neaparat un cost, astazi, la RoNewMedia si-a facut aparitia cu… prezervative.


3. Crumpler, pentru standul… atarnat pe care l-a avut la RoNewMedia.

18 comments

  1. Pingback: crocodilu
  2. Pingback: Calin Biris
  3. Pingback: ANA MATEI
  4. Pingback: Liviu Taloi
  5. din cate am auzit eu, crocodilul va ajunge geanta pentru laptop si curea pentru costum la cate datorii are 🙁 … un model dotRO de succes …

  6. Pingback: Sebastian Comsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *