Nu aruncati dischetele! 5 becuri si 33 de dischete se pot vinde cu 300 RON!

Posted by

Il cheama Alin Teglas, e pasionat de actorie, musica si design si confectioneaza genti si lampi din… dischete. L-am intalnit astazi, la RoNewMedia 5.0, in spatiul destinat partenerilor, ceea ce ma face sa cred ca ori se vand ca painea calda, ori asigura necesarul fashionist al celor doua companii nou infiintate, Publyo si Q2M.

Mai multe modele pe devlaccessories.blogspot.com.

Si ca tot a venit vorba, mai foloseste cineva discheta? Eu nu mai am nici macar unitate de disk. Imi aduc aminte ca am renuntat la ea prin 2004, de lene in a o monta pe o carcasa noua. Cred insa ca mai am acasa, la Buzau, 2-3 dischete bootabile, cu MS DOS 6.22. 😀

15 comments

  1. Pingback: irinel
  2. Pingback: Dragos Dogaru
  3. Pingback: Mihai Trica
  4. In primavara sigur se foloseau in minunatele institutii ale statului. Firmele depun declaratiile lunare la somaj, CAS, ITM, pensii si finante cu discheta.

  5. Evident-toate firmele depun declaratiile pe dischete-asta business -pentru cei care primesc dischetele si acum le pot valorifica, dupa accesare-ce fac cu ele,numai ei stiu-

  6. pana nu demult comercializam calculatoare si-ti spun ca ai fi mirat cate persoane imi cereau ca pe pc-ul lor personal cumparat in anul 2010 sa se regaseasca si floppy-disk-ul. La inceput am incercat sa le explic ca totusi suntem in 2010 si nu isi mai are rostul un floppy-disk, avem stick-uri usb insa fara succes, ei nimic, batman, batman si uite asa faceam comenzi la asesoft de cate 10-20 de floppy-uri odata de se mirau aia.

  7. Da mai folosete ANAF-ul. Unele declaratii trebuiesc predate pe discheta daca nu le depui online sau cu un cod de bare.

  8. Imi place ca e original, tare faza ‘cand o inchizi e mai low asa’, totusi la criza de azi ma indoesc ca a facut ceva vanzari 🙂

  9. Se mai folosesc dischetele cu siguranta, mai ales in unele institutii publice. Atata timp cat inca sunt si in magazine presupun ca exista unii care le folosesc. Probabil va mai dura ceva timp pana cand vor disparea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *