Dupa 12 ani la Microsoft, Dan Bulucea conduce biroul local Google din Romania

Posted by

Dupa nenumarate zvonuri, banuieli si stiri din ultimul an pe tema biroului Google in Romania si a reprezentantului companiei pe piata locala, Google il anunta astazi, in pozitia de Country Manager, pe Dan Bulucea, ex-director de marketing si business al Microsoft Romania.

Nu a fost o demisie fortata, ci este vorba de o buna intelegere cu managementul companiei. Unul dintre principalele motive pentru care am plecat este ca imi doream sa fac ceva nou dupa 12 ani de experienta in cadrul Microsoft, declara Dan Bulucea, pentru ZF, la finalul lunii martie, cu o luna inainte de a pleca de la Microsoft Romania.

Biroul deschis de Google la Bucuresti va fi responsabil pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in Romania, stabilirea unor relatii de afaceri cu partenerii romani, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vanzarile directe de publicitate.

Dan Bulucea

Scopul Google este de a oferi utilizatorilor români, care sunt foarte activi online, și mai multe instrumente utile şi inovatoare în limba locală, precum și de a ajuta companiile româneşti să aibă o prezență online şi să își dezvolte afacerile prin intermediul internetului. România este o ţară foarte interesantă pentru Google, unde vedem oportunităţi atât în ce privește utilizatorii individuali, cât și companiile.

Dan Bulucea1, Country Manager pentru Romania al Google

* via Google AdWords Romania.

Note de subsol:
1. Dan Bulucea – Country Manager Google Romania. LinkedIn | Facebook

3 comments

  1. Pingback: irinel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *