mobilpay.ro, comision 0, timp de 3 luni

Posted by

La doar o saptamana de la anuntarea exitului GECAD Group din GECAD ePayment, mobilPay.ro, procesator autohton de tranzactii online prin card bancar si plati prin SMS operat de compania Netopia Sistem, anunta lansarea unei campanii fara precedent, de impulsionare a pietei locale de plati online.

Astfel, orice comerciant care se va inscrie in sistem si va face prima tranzactie pana la finalul lui 2010 va beneficia gratuit de platforma de plati mobilPay, iar timp de 3 luni nu va plăti nici un comision pentru tranzactiile desfasurate.

În lipsa campaniei, noii clienți din următoarele 3 luni ne-ar fi generat venituri din comisioane între 10.000 și 20.000 de euro. Vom suporta însă aceste costuri pentru că ne dorim atragerea mai multor parteneri. În plus, campania va contribui și la stimularea vanzărilor online, comercianții având posibilitatea de a oferi reduceri de preț, dat fiindcă nu se va mai plăti comision pe tranzacții.

Antonio Eram, CEO NETOPIA System

Mai multe detalii in comunicatul de presa.

Note de subsol:
1. Antonio Eram – CEO NETOPIA System. LinkedIn | Blog

7 comments

 1. Fara comision, dar care sunt garantiile? Eu prefer sa platesc dar sa am garantii, ca in x zile intra bani in cont, ca sunt oameni competenti cae se ocupa de securitatea tranzactiilor, etc.

 2. @CaliVita nu cred ca se pune problema ca dispar banii… Problema o vad in faptul ca iti intra in cont banii dupa 30+ zile. Si cate magazine online au termen de plata la furnizori mai mari de 30 de zile?

 3. Am primit un newsletter de la ei in care explica:

  “Intervalul de decontare pentru aceste tranzactii este de 15 zile de la efectuarea acestora.”

  Solutia de la Credit Europe mi se pare mai atractiva, plus ca am plata in rate online.

 4. @Chis Florinel Si prin intermediul mobilPay poti accepta plati prin rate. Multumim pentru feedback.

 5. @CaliVita Singura ta “conditionare” este aceea ca trebuie sa ai o tranzactie confirmata in intervalul 18 oct-31 dec.2010. Si beneficiezi de promotia mobilPay timp de 3 luni de la finalizarea acestei prime tranzactii.
  Decontarea se face la 15 zile. Dupa aceasta promotie, poti opta si pentru decontarea la 3 zile.
  Inregistreaza-te pe mobilPay, studiaza documentatia tehnica,documentele legale. Ai acces la toate informatiile. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *