a1.ro, euforia.tv si radiozu.ro, vedetele Intact Interactive in septembrie 2010

Posted by

Iata-ne ajunsi la un an de la telenovela Demiterea, in regia lui Dragos Stanca, moment in care sunt nevoit sa va semnalez ultimele lansari de la Intact Interactive. Nu de alta insa Augustin Roman a reinceput sa scrie pe blogul companiei, iar lipsa acestor evenimente de pe refresh.ro nu s-ar justifica in niciun fel.

8 septembrie 2010Se relanseaza euforia.tv (intr-o varianta beta).

Ca noutati, acesta va fi dezvoltat de catre In In, beneficiind in prezent si de o echipa editoriala proprie. Conform informatiilor puse la dispozitie de Augustin Roman, in luna august, euforia.tv a avut cea mai proasta performanta din acest an, doar 34.000 de unici (conform trafic.ro). Cam cat are si refresh.ro (conform GA) :-).

Obiectivul Intact Interactive este acela de a plasa euforia.tv, site-ul televiziunii omonime, in top 5 lifestyle feminin SATI, top ocupat in prezent de kudika.ro, 997.641 vizitatori unici in august, eva.ro, 939.635 vizitatori unici, culinar.ro, 453.985 vizitatori unici, garbo.ro, 441.374 vizitatori unici, si 121.ro, 362.143 vizitatori unici.

9 septembrie 2010Se relanseaza radioZU.ro

radiozu.ro este primul site dezvoltat 100% de Intact Interactive, platforma tehnica fiind creata in-house de echipa de dezvoltare condusa de Robert Popescu. Inscrierile pe site se pot face folosind un cont de Facebook, pagina RadioZu numarand aproape 98k de fani.

Iar daca ma intrebati pe mine, mi se pare impresionant sa strangi ~100k fani pe Facebook, insa, cu toate acestea, site-ul radiozu.ro a adunat o medie de ~370k vizitatori unici in ultimele 6 luni (conform SATI).

17 septembrie 2010antena1.ro devine a1.ro

Astfel, a1.ro devine probabil cel mai misto nume de site de televiziune (I have a thing with short URLs). O zi mai tarziu, postul de televiziune Antena 1 a lasant si noua identitate.

Note de subsol:
1. Dragos Stanca – Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu. Blog | Twitter | Facebook
2. Augustin Roman – General Manager Intact Interactive. Blog
3. Robert Popescu – Development Manager @ Intact Interactive. LinkedIn.

4 comments

  1. Pingback: Edi Tecsan
  2. Pingback: irinel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *