Buton de Twitter pentru siteul/blogul tau

Posted by

Inevitabilul s-a produs, Twitter lansand saptamana asta un nou produs in sectiunea Goodies :-), Tweet button, produs pe care am observat ca oamenii de la Twitter nu s-au jenat sa-l faca asemanator celui de la Facebook.

Ce mi se pare fain e faptul ca butonul de Twitter poate include in corpul mesajelor automate si userul proprietarului siteului sau blogului pe care este instalat. E a doua miscare super tare pro-user, dupa implementarea sectiunii “Who to follow“, in urma cu 10 zile.

De mentionat ca WordPress.com a fost primul serviciu care a reactionat, utilizatorii avand (dupa doar 3 zile de la lansarea butonului de catre Twitter) posibilitatea de a instala butonul in 2 timpi si 3 miscari, din Dashboard > Appearance > Extras > Show a Twitter Tweet Button on my posts. Succes!

8 comments

  1. Pingback: irinel
  2. Costin, ce plugin-uri folosesti pentru twitter si facebook button? Plus ca eu nu am Extras in admin la wp. am ultima versiune si aceasta versiune nu are Extras.

  3. Pentru ca folosesti wordpress self-hosted (cu aplicatia downloadata de pe wordpress.org). Optiunea este valabila pentru cei care au blog pe wordpress.com.

  4. Pingback: Okazii.ro
  5. Pingback: Sebastian Craciun
  6. Pingback: Pavel Mocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *