tpu.ro se mentine la peste 1M vizitatori unici lunar, in timp ce neogen.ro se afla in picaj liber

Posted by

Conform cifrelor publicate de catre SATI pentru luna iunie 2010, tpu.ro, colaborativa unde utilizatorii au ocazia de a afla raspunsurile la toate intrebarile lor, pierde 20k vizitatori unici, aceasta fiind a doua “pierdere” inregistrata in ultimele 12 luni. Probabil si din cauza verii.

Ingrijorator mi se pare insa comportamentul neogen.ro, una dintre cele mai vechi retele sociale romanesti, care, in ciuda tuturor facilitatilor (ok, imprumutate de la Facebook) si incercarilor de pozitionare, intampina un 2010 constant in scaderea numarului de vizitatori unici inregistrati lunar: de la peste 1,1M de vizitatori unici in ianuarie 2010 la mai putin de 900k, in iunie.

Totusi, acest lucru nu pare sa dauneze incasarilor.

Sa fie chiar atat de puternica presiunea din partea Facebook si legaturile pe care le are in zona mobile (vezi reclamele TV care par ca nu mai contenesc)? Va reamintesc faptul ca la Blogaria V, Calin Fusu a vorbit cateva minute despre Facebook ca despre o amenintare serioasa, in crestere exponentiala ca trafic si cu destule investitii in spate ce-i pot asigura dominarea globala.

4 comments

  1. Pingback: irinel
  2. Pingback: Zodila Cosmin
  3. tpu a dat lovitura , iesind pe piata cu produs care face ravagii in lumea adolescentilor , mult mai bun decat alte site-uri de answers.tpu este vrand-nevrand viu , in miscare , in timp ce neogen a capatat o aura batraneasca .Nu cred ca scaderea traficului neogen are mult de a face cu facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *