Taxa pe comentarii

Posted by

Via zf.ro aflam ca Sun Chronicle a decis sa taxeze citiorii cu 99 de centi pentru fiecare comentariu postat la articole, in incercarea de a responsabiliza postarile si de a scoate din anonimat autorii comentariilor, numele si adresa acestora fiind preluate din datele cartii de credit folosita pentru a plati acest serviciu.

Cred ca o metoda asemanatoare, insa prin SMS si anonima, ar fi un business interesant pentru site-urile de stiri din Romania, cel putin in timpul campaniilor electorale. Ma gandesc ca pentru oamenii oricum platiti pentru a impanzi internetul cu diferite comentarii pro sau contra, aceasta decizie nu ar reprezenta decat o… modificare de buget alocat online-ului.

Si, pana la urma, politica e pe bani si bani sunt, iar traficul nu tine de foame. Si nu ar trebui sa lucram decat la impachetare, europenii fiind, in comparatie cu americanii, destul de pretentiosi cand vine vorba de plati online.

In aceeasi ordine de idei, nu stiu cati v-ati uitat pe OTV in ultimele saptamani (cu inundatiiile), insa romanul ofera destul feedback platind aproape 50c pentru a raspunde, de exemplu, intrebarii “Esti una dintre victimele dezastrelor? Trimite un sms si Dan Diaconescu vine la tine!”. Vorba unui prieten: Jmecher! 🙂

6 comments

  1. poza face totul!
    DD e smecher de smecher, ala face bani si din rahat, le spune fanilor otv ca vinde rahat magic care e bun pentru x boala si sa vezi ce vanzare are, toti prostii vor manca rahat, :))

  2. Pingback: Okazii.ro
  3. Stupid. Duceti-va in China. Numai acolo sunt ‘responsabilizati si scosi din anonimat cu totii’.

  4. Pingback: Laura Swan
  5. Pingback: Tiparo Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *