Top 10 clipuri virale 05.2010 (GoViral)

Posted by

Dupa cum v-am obisnuit de cateva luni de zile, va semnalez topul clipurilor virale pentru luna aprilie 2010, top alcatuit de GoViral, un distribuitor de content video care foloseste reteaua GoViral Network pentru a promova diferite campanii.

Clipurile ilustreaza modalitatile de abordare folosite in scopul mentinerii atentiei vizitatorilor (evenimente bizare, umor, muzica folosita, pasaje video cunoscute etc) si maniera prin care companiile folosesc aceste vehicule pentru a construi brand awarness la nivel international.

Nu am mai facut-o pana acum, insa va recomand 2 clipuri pe care trebuie sa le vedeti ne-a-pa-rat. Este vorba de clipul de la punctul 5, in care un sofer de autobuz din Copenhaga are parte de un flashmob chiar de ziua lui, si de clipul de la punctul 8, clip pentru care mi-ar placea sa apara si makingof-ul. Ma gandesc ca trebuie sa fie super distractiv sa vezi cum se arunca bile de bowling pe strada, in masini, etc! 🙂

* Datorita faptului ca articolul este paginat, abonatii RSS nu au acces decat la primul clip viral. De asemenea, va invit sa accesati articolul de pe blog si pentru a putea vota 5 clipuri pe care le considerati cele mai reusite. Multumesc!

Loading ... Loading ...

1. NIKE – WRITE THE FUTURE

12 comments

  1. Pingback: irinel
  2. Pingback: FlyingJobs.ro
  3. Pingback: Adi Furca
  4. Pingback: Liviu Taloi
  5. Bine bre si tu ? 10 pages. 🙁 Hai 2,3 pagini sa zicem ca as intelege, dar 10? Stiu ca asta probabil o sa fie printre cele mai populare articole de luna asta si ca vrei “sa-l mulgi”, dar hai macar 2 sau 3 pagini, nu 10. 😀

  6. @Mynsc: Nu e chiar asa. E singura modalitate pentru a putea avea link-urile in poll. Alta nu am gasit si nici nu vreau 10 clipuri per pagina.

  7. Am inteles, scuze atuncea. Cat despre clipuri, cred ca cel realizat de Nike e de departe cel mai fain si are sanse sa castige si intr-un clasament anual daca se va face asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *