sutalasutaadevarat.ro in DeadPool

Posted by

Aparut ca o necesitate din partea postului de televiziune OTV pentru a putea colecta banii pentru buna desfasurare a emisiunii omonime (lucru recunoscut de altfel si de catre Dan Diaconescu in cadrul evenimentului Despre televiziune cu… cinism), sutalasutaadevarat.ro a disparut din online-ul romanesc in urma cu cateva luni, traficul fiind oricum in picaj direct inca de la inceputul anului, o data cu disparitia emisiunii din grila.

E de mentionat deoarece a fost (si sper sa nu ma insel) singurul site (publishing) din Romania care si-a monetizat astfel contentul in 2009. Bine, recunosc, este fortat spus ca si-a monetizat continutul online (vezi paragraful anterior; de amintit fiind si faptul ca site-ul prelua feed-ul Mediafax), insa, oarecum, ar fi vorba despre acelasi lucru si daca Adevarul, de exemplu, ar urma aceasta idee de monetizare a continutului online.

Interesant este faptul ca, intre timp, procesorul de plati online folosit pe sutalasutaadevarat.ro si despre care am amintit la inceputul lunii august 2009, s-a transformat precum broscoiul din poveste, insa adresa tot nu functioneaza fara www. 🙂

Pentru amatorii de cancan si barfe: se pare ca apartamentele date in timpul emisiunii au fost doar pe hartie, iar oamenii inca mai spera sa le primeasca, umbland din usa in usa, pe la ziare.

* mai multe despre DeadPool.

5 comments

  1. Pingback: irinel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *