IBU ProTV lanseaza crimetime.ro

Posted by

IBU Pro TV lanseaza, din 7 iunie, Crimetime.ro, un nou site de stiri, care trateaza atat intamplarile dramatice din cotidianul omului obisnuit (crime, accidente, jafuri etc.), cat si procesele, dosarele sau actele criminale in care sunt implicate persoane publice din Romania.

Talk-show-ul live exclusiv online, concept lansat si consacrat de www.stirileprotv.ro isi va gasi loc si in continutul Crimetime.ro.

crimetime.ro este cel de-al IV-lea site lansat de catre IBU ProTV in 2010, dupa perfecte.ro, incont.ro si wfan.ro.

Aparut in august 2006, IBU (Internet Business Unit) este departamentul de online al Pro TV S.A, unitate de business care controleaza site-uri de top din publishingul romanesc, precum: stirileprotv.ro, sport.ro, protv.ro, acasatv.ro sau profm.ro, precum si cel mai popular joc multiplayer din Romania, conquiztador.ro.

* via stirileprotv.ro

19 comments

 1. Pingback: irinel
 2. Pingback: apostol victor
 3. Pingback: Dragoi Ciprian
 4. Pingback: George Vlada
 5. Astea-s Stirile de la ora 17, versiunea online? Exact ce ne trebuia – crime, violuri, accidente si alte de-astea.

 6. de curiozitate .. voi, angajatii IBU, nu va e rusine sa lucrati pt cineva care publica chestiuni de genul asta?

 7. Pingback: Zoltan Sebestyen
 8. Nu stiu legislatia dar continand imagini destul de dure nu ar trebui ca site-ul sa contina un avertisment inainte de accesare?

  In rest, multa bafta! Audienta va avea sigur. Sunt curios care va fi primul brand care va cumpara display pe un site atat de explicit 🙂

 9. sincer, idei din astea de site chiar nu ma gandeam ca le ies din cap, dar lupta pentru trafic e asa de mare incat sunt capabili de orice.

  PS – sa mai zic ca mi se pare si o idee scary 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *