Hotelierii lanseaza mamaia360.ro

Posted by

30 de unitati de cazare din Mamaia pot fi vizionate virtual, turistul avand controlul asupra imaginii: poate privi in toate directiile la 360 de grade.

Proiectul reprezinta o premiera in Romania, fiind primul website al unei destinatii turistice care permite vizitatorilor sa intre de pe strada in locatiile respective.

* via stirileprotv.ro.

Frumos, nu zic nu, mai ales ca proiectul a plecat dinspre hotelieri, in timp ce statul este ocupat cu Google si Yahoo.

Pacat insa ca atunci cand te afli in pagina unui hotel, butonul “Rezervare online”, alaturi de care e scris “direct in sistemul hotelului, fara comision, cu confirmare instant“, te redirecteaza intr-o pagina cu un widget livrat de ibooking.com. Odata completat widget-ul, ajungi insa in alta pagina in care sistemul iti afiseaza tarifele tuturor hotelurilor din Mamaia360.

De ce? Eu il vreau pe ala in pagina caruia am facut click! Si cred ca prima regula a unui magazin online, irelevant fiind domeniul de activitate, este ca distanta (in click-uri) sa fie cat mai mica, de la accesarea site-ului de catre vizitator si pana la efectuarea propriu-zisa a comenzii.

Am vazut si mi-a placut? Ia-mi banii! Restu’s detalii de publisher :-). Apropo, ii puteti gasi si pe Twitter, unde Violeta si-a dat seama ca-i plin de turisti romani cu destinatia Mamaia.

9 comments

  1. Pingback: irinel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *