Google Search, cu sediul in Ploiesti

Posted by

In cat timp credeti ca va fi inchis googleromania.com, domeniu inregistrat pe 22 decembrie 2009 de catre Google Search, Republicii, Bucuresti, 100200, Romania?

100200 este codul postal pentru Strada Baraolt bl. 36, Ploiesti 🙂

Ma mir totusi ca nu s-au sesizat pana acum, insa poate spam-ul pe care il trimite administratorilor site-urilor din Romania le va atrage atentia celor de la Google asupra domeniului.

In acelasi e-mail din screenshot-ul alaturat, Google Romania va recomanda directoarele top100romania.info, topromanesc.info, seoromania.info, precum si urmatoarele site-uri de anunturii gratuite: anunt-gratis.com, casuta-mea.ro, anuntgratis.info, anuntgoogle.info, anuntulmeu.info, anuntyahoo.info, anuntonline.info, anuntlive.info, imobiliareromania.info, anunturiangajari.info si pentrutine.info.

Parfum.

18 comments

 1. Pingback: Cristian Strat
 2. Pingback: Liviu Taloi
 3. Daca nu a actionat Google pana acum, poate se datoreaza faptului ca verifica legislatia din Romania si avocatii au treaba 🙂
  Eu nu cred ca au cum sa ramana online prea mult timp, si cred ca totul depinde de legislatie.

 4. il poate muta in .ro
  problema e de nume… cum google nu a putut folosi domeniul gmail.com in Germania la fel se poate interzice. este totusi o asociere cu un brand. depinde acum daca google considera ca ii aduce prejudicii. 🙂 poate e un avantaj pentru ei sau un nou serviciu pe care il vor cumpara :):):)

 5. Pingback: Liviu Taloi
 6. Nu stiu de ce zici ca e spam … insa vad ca iti place sa cataloghezi spam orice email. Renunta la servicii …. incepand cu adresa de e-mail!

 7. Nici nu ai idee cat de rusine imi e:))
  Internetul nu exista in ro cand eram eu pe net

  Call me google, bye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *