Politia Capitalei lanseaza Politia TV

Posted by

Politia Capitalei are incepand din aceasta saptamana televiziune online.

Decizia vine la doar 3 luni de cand Politia Capitalei intra in media sociale, deschizand conturi pe Twitter, Facebook, Yahoo!Messenger si Youtube.

Conform realitatea.net, noua televiziune online are 7 angajati, iar posturile de producator, cameraman si prezentator sunt ocupate de nimeni altul decat Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Postul Politia TV este destinat in principal jurnalistilor si va contine declaratiile purtatorului de cuvant, imagini de la actiunile desfasurate, precum si transmisiunile in direct de la toate conferintele de presa ale Politiei Capitalei.

In clipul urmator sunt prezentate imagini de la lansare.

17 comments

  1. Pingback: ForumTehnic.com
  2. Pingback: Daniel Chetroni
  3. Radeti degeaba. Precum dl. Ciocan, Sergiu Nicolaescu a fost regizor, producator, scenarist, prezentator, actor, monteur, sufleur si s-a ocupat si de catering. Si iata ca a facut istorie, mai ales ca era tot cu inspector, cu politie, cu d-astea =))))
    (Asta si pentru cei care cred ca specializarea e cheia succesului :p )

  4. hai să lămurim o chestiune: e o televiziune cu circuit închis? wtf, ce urmează? să-şi protejeze contul de twitter şi să fie nevoie de cerere în scris pentru a putea să-i dai follow?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *