dir.acasa.ro, PR10 cu statistici slabe

Posted by
dir.acasa.ro - Page rank 10

Directorul dir.acasa.ro este probabil primul site din Romania cu Page Rank 10, insa statisticile de trafic nu sunt chiar cele la care v-ati fi asteptat, depasind rar 1000 de vizitatori unici / zi.

Decembrie 2009 – 32.392 afisari / 21.978 vizitatori unici
Ianuarie 2009 – 10.746 afisari / 7.200 vizitatori unici

Pana acum cateva momente, utilizatorii care accesau adresa directorului folosind browserul Chrome erau redirectati catre motorul de cautare Google. O posibila explicatie o gasiti pe blogul lui Vali Petcu1.

In decembrie 2009, portalul acasa.ro a urcat 4 locuri in top10 SATI, realizand si un record de trafic pentru portalurile generaliste din Romania: 1.714.616 vizitatori unici.

Ca si in cazul rol.ro, cel de-al doilea portal din top10 SATI pe luna decembrie, cresterea de trafic a site-ului acasa.ro din luna decembrie s-a datorat sectiunii de felicitari.

Note de subsol:
1. Vali Petcu – blogger. Blog | LinkedIn | Twitter

8 comments

  1. Doar o alta mizerie(fake pr clar), nu inteleg cum oamenii care se cred cineva in onlineul romanesc se preteaza la asa ceva. Macar daca o faceau cu cap sa nu isi dea seama lumea.

  2. Desi poate este un demers inutil in contextul in care se pare ca in .ro este mai simplu sa acuzi decat sa te gandesti ca poate exista o explicatie mai putin “oculta”, as vrea sa precizez ca a fost doar o greseala si un cache prost setat. Nu ne asteptam ca si consecinta a acestei erori la acest PR 10, am sesizat si la Google problema, pentru ca este probabil si o scapare din partea lor care trebuie remediata.

  3. Fake, nu au indexat homepageu` in google acum, plus nu au info.
    Daca, cauti dir.acasa.ro gasesti google.com

    Draguts din partea lor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *