Ce se intampla cu standard.money.ro?

Posted by

standard.ro – sustinut editorial de cotidianul de afaceri Business Standard

Business Standard

Ma inspaimanta linistea categoriei Publicatii din contul meu de pe Google Reader, abonat fiind si la 5 categorii de pe standard.money.ro.

Oare vizitatorii nu mai au nevoie de informatii pe nisa de new-media si internet? Ultimul articol din acesta categorie a fost publicat in 22 decembrie 2009. Judecand dupa bogatia continutului, articolul a facut parte din ultima editie tiparita din data de 23 decembrie.

Nicio alta stire nu a fost publicata in ultimele 2 saptamani, iar zona bannerului din articol am ocupat-o eu in Photoshop pentru ca nu mai livreaza nimic :-). De altfel, intreaga categorie Media & Comunicare pare abandonata. Nici in IT & Telecom nu a mai miscat nimeni un deget.

Situatia nu se imbunatateste nici in prima pagina. Stirea care deschide standard.money.ro este Ce nu spune Boc în programul de guvernare: 10% şomaj, Business Standard realizand o ultima scurta analiza asupra prognozei FMI privind rata somajului. In acelasi revolutionar 22 decembrie!

Se inchide standard.money.ro? Intreb pentru ca refuz sa pornesc dead pool cu Standard!

* pentru romanticii incurabili, am gasit la Iulian Comanescu editia pilot a Business Standard, editie trimisa la inceputul lui mai 2007 agentiilor de publicitate pentru feedback.

13 comments

  1. Ba cred ca fix asta s-ar putea sa faci. Daca nu mai sint oameni, cine naibii sa mai scrie? Nu cred ca o sa mai vezi prea curind stiri sau articole, in general, pe standard.money.ro.

  2. Asa e. Ultimul articol pe sectiunea care ma intereseaza ( Retail & FMCG ) a fost scris in 22 Decembrie. Nu am mai primit nimic pe e-mail de atunci.

  3. Io cred ca oamenii sunt pe partie si numa la stiri nu se gandesc ei acuma.Sa la uram odihna placuta.
    Time is money.But is money time ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *