Castigatorii Internetics 2009 [video]

Posted by

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Agentia anului: FourHooks.
Webvertiserul anului: Orange Romania.

Vezi nominalizatii si castigatorii fiecarei categorii:

1. Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare
2. Best use of
3. Campanii Interactive
4. Premii speciale
5. Premiile juriului de bloggeri

* citeste si Internetics 2009, festivalul cu cel mai disputat trofeu din online-ul romanesc (comunicat de presa).

Va invit sa urmariti inregistrarea video a ultimelor 13 minute de la Internetics 2009.

Imagini de dinaintea galei de premiere:

Internetics 2009 Internetics 2009 Internetics 2009 Internetics 2009
Internetics 2009 Internetics 2009 Internetics 2009 Internetics 2009

23 comments

 1. Pingback: MCGOGOO
 2. Pingback: Adrian Soare
 3. Pingback: marius1
 4. Pingback: Gabriel Nedelea
 5. Costin, eu am fost cam dezamagit. In primul rind am asistat la o gala de premiere fara premieri. Chiar asa de pretios a ajuns Interneticsul ca nu-i mai convine nimic? Foarte multe categorii fara cistigator …

 6. Pingback: Vlad Gîdea
 7. La 3:10 faza geniala : grasul intinde mana sa dea noroc -> bm ursus ignora grasul -> grasul incearca sa mascheze subtil aceasta intamplare scarpinandu-se pe fata.Am ras.

 8. Nu exigenta Costin, prostia. Este cel mai slab eveniment de acest gen. Internetics a fost ridicol, un fiasco total. Nu s-au acordat premii la foarte multe categorii unde erau inscrise proiecte serioase (si nu proiectele au fost slabe ci juriul) iar la putinele categorii premiate – adevaratii castigatori au fost Timisioreana, Coca-Cola, Orange, UPC si Discovery.

  Apropo, cum este posibil sa acorzi argint iar aur nu?? E absurd.

  Si desi am tot respectul pentru Metropotam, el continua sa ramana un blog cu un trafic moderat si in scadere. Nici pe departe 2 pagini personalizate pentru Discovery si Timisioreana nu justifica titlul de agentia anului.

  Sorry dar asta e realitatea.

  In plus organizarea a fost de 2 lei, publicul a plecat dezamagit, muzica a fost proasta si te indemna sa pleci, dupa ora 11:30 nici berea aia gratuita nu se mai servea. 🙂

  Ar trebui postat un poll unde utilizatorii sa voteze prestatia juriului.

 9. Cascaval a sintetizat dur, dar corect. Juriul a fost total depasit si a iesit o bataie de joc la adresa participantilor …

  Nu s de acord cu ce zice despre Metropotam, ca e doar un blog bla, bla. Produsul Metropotam este valoros si de calitate.

  Stiti care e culmea? Ca Metropotam a cistigat la “Siteuri / mincare si bautura” cu ceva care nu trebuia sa concureze la aceasta categorie, neavind legatura siteul lor cu sectiunea (in interbelic.metropotam.ro gasesti vreo 30 de articole despre Bucurestiul vechi, printre care doar o cronica de restaurant. Ei bine, aceasta cronica le-a adus premiul la Siteuri / Mincare si bautura. Foarte haios :)) ).

  Iar al doilea premiu din ce am vazut l-au luat la “Media” … Scuze, comparati cu cistigatorul de anul trecut (stirileprotv.ro) sau cu unul dintre participantii de acum: http://www.adevarul.ro. Pai, intre discovery.metropotam si adevarul.ro este diferenta mare in favoarea ultimului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *