World Blogging Forum 2009

Posted by

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine a Universitatii Bucuresti (ASLS) organizeaza in perioada 9-12 noiembrie 2009, la Palatul Parlamentului, evenimentul World Blogging Forum 2009.

World Bloggin Forum 2009

Evenimentul este organizat cu sprijinul Agentiei pentru Strategii Guvernamentale si se afla sub patronajul Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor.

World Blogging Forum 2009 are ca obiective a) promovarea identitatii si valorilor culturale romanesti, b) lansarea publica a unei declaratii globale a principiilor jurnalismului online, o constitutie a libertătii pe Internet adoptata la Bucuresti, la care sa adere bloggerii din toate colturile lumii si c) sustinerea proiectelor de comunicare pe Internet, cu valente multiculturale, de natura sa evidentieze bogatia traditiilor si datinilor romanesti.

Nu se cunoaste inca lista speakerilor, ASLS asteptand confirmarea din partea catorva bloggeri A-List din toata lumea, bloggeri ce au primit invitatii VIP (transport + cazare). Lista participantilor va fi publicata in zilele urmatoare, refresh.ro primind o invitatie premium la eveniment.

Romania va fi reprezentata oficial de 2 bloggeri.

16 comments

  1. Pingback: Tzancul
  2. Pingback: vali petcu
      1. Ce-aş râde să-l aleagă pe Blogatu (bătând în lemn) :-). Oricum, ştim sigur că cei doi bloggeri vor fi dintre cei ce au o influenţă puternică în blogosferă, apariţii în media, etc. etc. Să sperăm că ne vor reprezenta bine.

  3. Am intrat pe site-ul OFICIAL al celor de la ASLS, dar nu am gasit nici cea mai mica referire la acest eveniment. Oare acest proiect nu se ridica la nivelul celor aflate in portofoliu?

    1. Si unde e nedumerirea? Te invit sa fii original in anul 2009 🙂 Daca stam sa cautam gasim probabil zeci de exemple de logo-uri care seamana destul de mult. Nu crezi?

  4. Pingback: tiberiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *