Netbridge da in judecata BRAT pentru ca nu a fost convocat la o adunare generala

Posted by
Proces

Netbridge Services, parte a grupului NCH, a dat in judecata Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), pe motiv ca institutia non-profit nu ar fi convocat Netbridge la adunarea generala din data de 6 august, unde s-au discutat masuri importante pentru industria online, a declarat Iulian Maidanuc, avocat al Netbridge Services, pentru dailybusiness.ro

BRAT a primit citatie, primul termen de prezentare fiind stabilit de Judecatoria Sectorului 1, Bucuresti, pe data de 28 octombrie (lista proceselor din 28 octombrie).

Netbridge Services nu are contract in vigoare cu Departamentul Internet al BRAT, deci nu suntem obligati sa ii chemam la sedintele noastre.

Arina Ureche, director general al BRAT

De mentionat este faptul ca pe site-ul Tribunalului Bucuresti, singurele companii din Netbridge care au / au avut procese pe rol in 2009 sunt Netbridge Investiments (1, 2) si respectiv Netbridge Development cu un proces.

7 comments

  1. ce se intampla cu tine? 🙂 pari putzin cu un pas in urma evenimentelor 🙁 Sitaru a declarat acum aprox o saptamana in presa asta.
    iar pe linkul care duce catre tmb – liste sedinte 28.10 – ne-ai dat “penalele” :))

    1. Stiu ca e de o saptamana, insa anumite lucruri prefer sa le arhivez mai tarziu. Nu am considerat a fi o stire de top pentru refresh.ro. In plus declaratiile nu se regasesc si pe site-urile oficiale (tmb.ro, in speta).

      Ajungand la site-ul tmb.ro, meniul din dreapta e partajat pe sedintelor de judecata din Bucuresti: penale, civile, comerciale si conflicte de munca. Cativa pixeli mai sus e si un camp de cautare. 🙂

    1. Ti-am editat link-ul pentru ca site-ul dat ca exemplu nu este o sursa credibila, si, in plus, persoana care intretine site-ul citat de tine este recunoscuta in piata pentru faptul ca “scrie la comanda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *