S-a lansat kombat.ro, primul site cu propria gala de lupte

Posted by

IBU ProTV, divizia de online a ProTV S.A. a lansat kombat.ro, primul site cu propriul show de lupte si dedicat stirilor din K1, Local Kombat, box, skandenberg si wrestling.

kombat_ro_post

Chiar de la lansare, www.kombat.ro a transmis, LIVE, super gala Kombat.ro de la Baia Mare. Kombat.ro “Bataia mare” s-a lasat cu doua knock-out-uri spectaculoase, dar si cu faze mai speciale – Catalin Slave l-a facut praf pe Alex Popescu in duelul “bucurestenilor”, iar luptatorul Adrian Mitu s-a apucat de flotari in mijlocul meciului, dupa ce a incasat o lovitura care l-a pus la podea. Ciprian Sora, Catalin Morosanu sau Ionut Atodiresei i-au incurajat pe sportivi pe toata durata galei.

Kombat.ro Baia Mare a fost a doua gala din noul circuit de bataie, iar luptatorii dintre cei mai buni – au fost selectati din toata tara timp de doi ani. De la Kombat.ro, cei care se remarca pot ajunge in circuitul Local Kombat sau la diverse gale internationale. Si “Moartea din Carpati” Morosanu a fost descoperit tot in urma unei selectii Local Kombat.

kombat_ro_prtscr_categorie kombat_ro_prtscr_homepage kombat_ro_prtscr_stire

Site-ul www.kombat.ro este primul site cu propriul show de batai – Kombat.ro, dar va cuprinde tot ce misca din K1, Local Kombat, box, skandenberg, wrestling. Cele mai tari knock-out-uri din box, exclusivitati cu campionul lumii – Lucian Bute, apoi cu Jo Jo Dan sau Adrian Diaconu, cele mai spectaculoase lovituri din K1, cele mai incinse show-uri din Local Kombat, dar si interviuri soc cu vedetele circuitului, supervendetele greilor din skandenberg si senzationalele salturi ale nebunilor din wrestling – toate doar pe www.kombat.ro, noua televiziune online de fight.

* din comunicatul de presa1

Note de subsol:
comunicatul de presa, kombat.ro

4 comments

  1. Nu trebuie sa aibă un splash screen cu un warning ceva? Pare destul de violent, mai ales tovarasul ala cu borsul pe jumatate de fata o.O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *