Voxline lanseaza primul blog specializat pe promovarea in mediul mobil

Posted by

Voxline, companie specializata in marketing mobil si aplicatii pentru retele de telefonie, lanseaza pe piata din Romania primul blog specializat pe promovarea in mediul mobil – www.mobilemarketer.ro. Scopul proiectului este de a contribui cu noutati si sfaturi la dezvoltarea acestui canal de comunicare pe plan local.

MobileMarketer.ro este un blog care isi propune sa aduca in prim plan bune practici, noutati, opinii, tendinte si studii de caz, cercetari si statistici din domeniul marketingului in mediul mobil. Blogul va oferi atat informatiile de baza pentru cei ce descopera acum marketingul mobil, cat si idei si solutii pentru companiile care cauta sa isi diversifice activitatile.
MobileMarketer.ro isi propune sa devina un centru de informare pentru companiile interesate de mobile marketing, furnizori de servicii, branduri si operatori de telefonie.

dan_virtopeanu_thumb

Ideea dezvoltarii acestui proiect a izvorat din obiectivul companiei Voxline de a sustine dezvoltarea canalului de comunicare mobil prin dezvoltarea unor campanii de promovare cat mai inovative, relevante pentru client, dar si pentru consumator. Mediul mobil ca platforma de marketing este inca la inceput in Romania, iar Voxline isi propune sa alimenteze constant nevoia de informare cu sfaturi, opinii, noutati despre crearea, implementarea si gestionarea mesajelor publicitare pe telefonul mobil

Dan Virtopeanu, General Manager, Voxline Communication.

Continutul informational al blogului va fi asigurat in principal de o echipa formata din Dan Virtopeanu1 (General Manager, Voxline) si Bogdan Apostol2 (Business Development Manager, Voxline). Alaturi de acestia vor fi invitati sa scrie si alti oameni din industria locala de publicitate si telecom.

Ca forma de prezentare, proiectul a adoptat formatul unui blog, in parte, deoarece acest canal de comunicare a devenit astazi o cale eficienta de a transmite informatii in diverse comunitati. Este un mijloc actual si usor de parcurs, care permite actualizarea permanenta si rapida a informatiilor.
Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in industria de comunicare in mediul mobil puteti accesa www.mobilemarketer.ro.

mobilemarketerro-homepage mobilemarketerro-articol

mobilemarketer.ro a fost creat de Prodigy, Cristian Manafu3 considerand ca avem nevoie de mai multe bloguri specializate si ca multe companii ar putea sa faca bloguri de industrie mai degraba decat bloguri de companie.

Note de subsol:
1. Dan Vartopeanu – General Manager at Voxline Communication. LinkedIn | Blog
2. Bogdan Apostol – Business Development Manager at Voxline Communication. LinkedIn
3. Cristian Manafu – Partner, Evensys. Blog | LinkedIn | Twitter

5 comments

  1. mda 😐 wordpress coders 😐 despre/contact/servicii – left column are cateva randuri iar sidebarul e de 10-15 ori mai mare. sidebarul trebuie sa fie diferit pentru homepage/articole/pagini/arhive/search etc.! wp iti da si functii frumoase gen is_page, is_single etc. @prodigy use them 😉
    partea de meniu (zona home/despre/etc.) din header imi da impresia de site foarte invechit. in rest e ok.

  2. Pingback: Liviu Taloi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *