SATI

SATI desfiinteaza “grupurile de site-uri”

Posted by
sati_logo

Incepind de azi, tabelul de rezultate zilnice / saptaminale / lunare afisat pe www.sati.ro va contine rezultatele pentru fiecare site in parte, urmind ca dupa definirea notiunii de “grup de siteuri” sa se decida si modul de afisare a acestora.

Cu alte cuvinte, topurile pe care le faceam aici, pe re:Fresh (ex: martie, aprilie), le veti putea gasi de astazi, oficial, si pe sati.ro.

Rezultate trafic SATI.

Later edit:

Pentru a nu crea confuzii suplimentare, vom reveni la modul “vechi” (de ieri) de afisare a rezultatelor pe SATI pe www.sati.ro in aceasta seara. Incepand cu data de marti 12 mai, vom implementa modul de afisare a rezultatelor astfel: 2 tabele de rezultate: unele doar pentru site-uri (acuala definitie) si altele doar pentru grupuri (asa cum erau definite site-urile anterior), in 2 tab-uri diferite din meniul site-ului.

Arina Ureche2, General Manager, BRAT.

Note de subsol:
1. SATI – Studiu de Audienta si Trafic Internet. www.sati.ro
2. Arina Ureche – General Manager, BRAT. LinkedIn

7 comments

 1. Pingback: victor
 2. Pingback: marie jeanne
 3. @Costin

  Am asteptat ziua de azi ca sa iti dovedesc ca gresesti, ca daca spuneam inainte parea abureala. Noua raportare SATI nu dovedeste ca ce a scris Re:Fresh (si Robi, si dept PR ProTV;)) e corect, ci ce am zis noi.

  Deci fraza “Cu alte cuvinte, topurile pe care le faceam aici, pe re:Fresh (ex: martie, aprilie), le veti putea gasi de astazi, oficial, si pe sati.ro” nu se sustine.

  Din contra. Sistemul nou, facut public azi, arata ca NU au fost corecte clasamentele publicate de noi, ci cele invocate de noi.

  Clasamentul corect e aici, de azi. Si e cat se poate de oficial: http://sp2.ro/dff7b5 . Orice comentarii in plus sunt inutile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *