Doua campanii online care merita amintite: “Puya si tonurile de apel Vodafone” si “Concurs LG”

Posted by

Pentru ca maine o sa postez o inregistrare a unei prezentari din 2007 ce are (intr-o oarecare masura) legatura articolul de fata, insa nu vreau sa va stric surpriza, am sa va spun in doar cateva idei de ce am ales aceste doua campanii pentru a le arhivate aici, pe re:Fresh.

Cele doua campanii au reusit inca din primele 24 de ore sa starneasca reactii atat off-line cat si on-line. Majoritatea lor au fost pozitive, insa, cum erau de asteptat, au fost si reactii negative legate de modalitatea de desfasurare.

Lucrul cel mai important a fost faptul ca oamenii au vorbit despre aceste doua campanii, iar viralitatea lor s-a datorat faptului ca au ales canalele potrivite pentru a spune o poveste.

1. Campania “Puya si tonurile de apel” (Vodafone)

2. Campania “Concurs LG” pentru LCD LH5000

logo-lg

In perioada 14 mai – 14 iunie, LG Electronics Romania ofera in teste cate un super-televizor LG LH5000 catre patru bloggeri renumiti din Romania: Victor Kapra1, Cristian Manafu2, Bobby Voicu3 si Mihai Dobrovolschi4. Fiecare dintre bloggerii mentionati testeaza functionalitatile televizorului si scrie un review despre acesta pe siteul personal.

Mai mult, fiecare dintre cei patru bloggeri amintiti au lansat un concurs tematic, prin care sa demonstreze popularitatea de care dispune in mediul online. Acestia au avut libertatea sa aleaga tema concursului, iar propunerile sunt prezentate pe prima pagina a acestui site.
Bloggerii alesi sunt cei care vor stabili si castigatorii concursurilor lansate. Premiile? Super-televizorul despre care discutam: LG LH5000.

concurs_lg

In plus, bloggerii se intrec prin ideile propuse intr-o noua provocare: cel mai popular participant dintre cei patru (din punct de vedere al numarului de reactii generate de concursul sau), va castiga, de asemenea, un LG LH5000.

Sursa concurslg.ro

Note de subsol:
1. Victor Kapra – consultant independent. Blog | LinekdIn | Twitter.
2. Cristian Manafu – Partner, Evensys. Blog | LinkedIn | Twitter
3. Bobby Voicu – Blogging Consultant, FTW Media. LinkedIn | Blog | Twitter
4. Mihai Dobrovolschi – realizator emisiuni de radio. Site | Blog