miniprix.ro se imbraca de primavara

Posted by

miniprix.ro s-a relansat ieri, cu ajutorul MB Dragan. Grafica poarta semnatura lui Alex Buga1, unul din cei mai creativi designeri din Romania.

miniprix_ro_homepage miniprix_ro_magazine miniprix_ro_blog

Pentru ca este primavara si acest lucru merita sarbatorit fastuos, Miniprix anunta innoirea imaginii sale online, cu ajutorul MB Dragan. Cu un nou design, vesel si plin de voie buna, in culorile impuse de moda, site-ul Miniprix inspira la un nou sezon de cumparaturi.

Noul site va pune la dispozitie informatii despre magazinele Miniprix, ultimele noutati, oferte, o mai buna orientare in magazinele Miniprix prin categoria speciala Raioane. Veti gasi o pagina dedicata blogului companiei. Este o pagina plina de informatii importante pentru impatimitii de cumparaturi.

De asemenea, Miniprix dispune si de o sectiune unde sunt prezentate actiunile companiei in sectorul sau de responsabilitate sociala. One Level Up este un asemenea program la care Miniprix a participat ca sponsor, program derulat de Fundatia Noi Orizonturi in anul 2008. Proiectul va continua si anul acesta cu suportul Miniprix si Mini\’s Accessorii.

Si pentru ca totul sa fie de la exceptional in sus, cu ocazia lansarii site-ului www.miniprix.ro s-au pus la dispozitia primilor 200 de vizitatori ai site-ului o serie de discounturi. Primii 200 de utilizatori ai noului site vor beneficia de o reducere de 50% pentru hainele din magazinele MiniPrix.

Pentru a putea participa, vizitatorii trebuie sa accepte inscrierea si sa ofere o adresa de email. Astfel se va genera un cod unic ce poate fi folosit impreuna cu cartea de identitate pana la data de 30 aprilie in magazinele MiniPrix unde vor putea face cumparaturi la pret redus.

Mi se pare mie sau Miniprix este primul lant de magazine cu blog?

Note de subsol:
Alex Buga – Creative Director, MB Dragan. LinkedIn | Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *