ygsp.ro invata de la parinti

Posted by

La inceput a fost mysport.ro, dupa care a urmat gsp.ro. Astazi, la o saptamana dupa ce s-a lansat cu surle si trambite, proaspatul ygsp.ro calca pe urma parintilor si ajunge la final.

this_video_is_no_longer_available

thumb_augustin_roman

Luni, Gazeta Online a lansat un produs in premiera pentru .ro, www.Ygsp.ro. Echipa editoriala este condusa de Theo Jumatate si este formata din George Stucan, Cristi Scutariu si Costas Mincu, 3 jurnalisti foarte tineri (Theo la cei 30 de ani ai sai nu este nici el “batrin” desi are o experienta de 10 ani in presa in echipa lui Ioanitoaia si Tolontan).

www.ygsp.ro este dezvoltat inhouse de catre echipa condusa de Sorin Danilescu, felicitari bonus pentru Andrei Popa, dar si pentru Marian Andreeana – unul dintre coordonatorii echipei de DTP a Gazetei.

Grafica poarta semnatura lui Marian Toader.

Augustin Roman1Young gsp, www.ygsp.ro, este online. Reactii pozitive.

Recunosc. In ciuda faptului ca e “o chestie geniala in flash, care s-a fumat acum vreo 5 ani2, proiectul mi-a placut, insa nu l-am considerat un business desi unii s-au grabit sa-l laude ca pe “un site pe care apar altfel de reclame3.

Daca primul numar a fost ok si din punct de vedere al continutului, ygsp.ro lanseaza numarul 2 in care “tipareste” clipuri de pe youtube.com, pe al caror continut echipa de juniori a Gazetei Online nu avea drepturi de difuzare.

robert_berza_thumb

Cu alte cuvinte, se foloseste un “youtube.com-like” portal, se cauta / gaseste / linkuieste fiece clip cu meciuri fresh Divizia A / Echipa nationala si apoi se semnalizeaza elegant si simplu cu “VIDEO” …

Robert Berza4Ghid de facut rost de contentul “premium”

ygspro_protv

this_video_is_no_longer_available

Nota: Cei care dau link catre blogul lui Gusti Roman ar putea lua in considerare varianta folosirii unui serviciu de ascundere a link-ului, precum sp2.ro, de exemplu, avand in vedere ca new media managerul Gazetei Online marcheaza comentarii ca spam.

Fara nici o legatura cu afirmatia de mai sus, multumesc pe aceasta cale domnului Sorin Danilescu5 care a avut astazi grija de comentariile de pe blogul Gazetei Online, comentarii ce purtau semnatura mea si ajunsesera… in spam.

Note de subsol:
1. Augustin Roman – new media manager Gazeta Online. Blog | LinkedIn.
2. Citat de pe blogul lui Vali Petcu – cel mai controversat blogger din Romania. Blogul sau, www.zoso.ro, este cel mai bun blog din Romania conform zelist.ro, singurul site care calculeaza topul blogurilor romanesti, folosind metoda backlink-urilor. blog | LinkedIn | Twitter
3. Petrisor Obae – jurnalist, proprietarul blogului Pagina de Media.
4. Robert Berza – Online Content Manager, CME. Blog | LinkedIn
5. Sorin Danilescu – Business Development Manager la Gazeta Online. Blog | LinkedIn

4 comments

  1. Pingback: Oradeanul
  2. Bun, m-am lamurit ce numiti voi furat in toata treaba asta. Gazeta nu are dreptul sa afiseze sigla PROTV si sa transmita materiale pe care nu au dreptul sa le difuzeze, e si normal. Fiecare cu oala lui, dar se pare ca astora de la GSP nu le mai ajunge parcela si se intind si la altii. Trist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *