DigiCafe debuteaza cu o dezbatere pe tema start-up-urilor

Posted by

F5, compania de web a grupului Realitatea-Catavencu, initiaza proiectul Digi Cafe, o serie de intalniri informale unde specialistii online, cei din agentiile de publicitate, dar si profesionistii in marketing si comunicare din diverse domenii au ocazia de a relationa, de a schimba idei si de a incheia parteneriate de afaceri.

Prima intalnire Digi Cafe va avea loc joi, 26 martie, in club Loggia, unde Peter Barta1, Marius Ghenea2, Todi Pruteanu3 si Alioja Jenko4 vor dezbate alaturi de cei prezenti despre cum se cladeste o afacere in mediul online de la zero si cum au reusit cei mai creativi antreprenori din online-ul romanesc: “Start-ups 2.0”.

thumb_marius_ghenea

Ambitia si determinarea antreprenorilor noii generatii web 2.0 de a construi sau dezvolta acum afaceri pe Internet este absolut admirabila si merita apreciata ca fiind aproape eroica, mai ales intr-o perioada in care nimeni nu reuseste sa faca profituri in online, finantarile sunt din ce in ce mai dificil de gasit iar investitorii strategici par mai mult preocupati de a-si reduce propriile costuri, decat de a face achizitii

Marius Ghenea, presedinte PCfun

In cadrul acestei prime editii, de pe 26 martie, vor fi premiate start-up-urile de succes din online-ul romanesc. Printre criteriile pe care juriul le-a avut in vedere, in procesele de selectie si vot, se numara: “Creativitate si Inovatie”, „Eficienta business”, „Pozitionare in piata”, „Branding si comunicare”, „Resurse financiare versus efect”.

In plus, F5 a lansat website-ul www.DigiCafe.ro unde cei care doresc sa participe la “Start-ups 2.0”, prima editie a evenimentului, se pot inscrie online, de asemenea, pot afla detalii despre speakeri, dar si despre Premiile Digi Cafe.

Pe lista nominalizarilor DigiCafe Awards, puteti regasi proiecte ca uberVU (www.ubervu.com), CaptainGo (www.captaingo.com), Urbee (www.urbee.ro), 2parale (www.2parale.ro), nelipsitul eok.ro (www.eok.ro), Veevid (www.veevid.ro) – proiect care a castigat Mini Seedcamp Paris, iKonect (www.ikonect.ro), precum si multe alte proiecte noi pe care va invit sa le descoperiti.

Felicit echipa condusa de Dragos Stanca5 pentru ca gaseste resurse pentru evenimente dedicate start-ups-urilor din Romania.

Download Experti online si antreprenori, fata in fata la Digi Cafe – o noua serie de intalniri informale marca F5. (.doc, 163KB).

reFresh.ro sustine orice dezbatere, colocviu sau intalnire dedicata celor care lanseaza proiecte noi in online-ul romanesc precum si proiectele in sine. Pentru parteneriate, comunicate de presa, prezentari de proiect etc. folositi adresa contact-la-refresh-punct-ro. Multumesc.

Note de subsol:
1. Péter Barta – consultant si director executiv al Fundatiei Post Privatizare (FPP).
2. Marius Ghenea – presedinte Pcfun. Blog
3. Todi Pruteanu – platform strategy manager Microsoft.
4. Alioja Jenko – presedinte si CEO in cadrul grupului HTTPOOL.
5. Dragos Stanca – – Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu, divizia de online a trustului cu acelasi nume. Pentru mai multe informatii viziteaza F5web.ro si f5xmedia.ro.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *