Castiga 100 RON cu relansarea eMag ProfitShare

Posted by

eMag ProfitShare1 este un sistem de marketing afiliat, sistem ce poate fi o alta sursa de venit pentru publisheri. Mecanismul eMag ProfitShare este simplu. De fiecare data cand eMag2 vinde un produs unui client directionat de site-ul tau, tu castigi un comision din vanzare.

* descarca prezentarea eMag ProfitShare. (PowerPoint SlideShow, 490KB)

thumb_radu_spostolescu

Da, relansam dupa aproape 4 ani un proiect care desi era poate mult inaintea vremurilor la prima sa versiune, a fost un succes real. Si redeschidem discutia despre afiliere – un model de marketing 100% online, putin practicat deocamdata in Romania dar care constituie o adevarata industrie in afara tarii.

Am reconstruit programul de afiliere, de astazi eMAG ProfitShare, inspirati de principiile foarte simple si clare ale Amazon Associates: instrumente dinamice (widget-uri) care preiau in timp real produse, categorii de produse selectabile de catre afiliat pentru a targeta cat mai bine vizitatorii propriului site, monitorizare si raportare in timp real. Toate acestea servesc obiectiv principal: generarea de vanzari si rata de conversie maxima.

Radu Apostolescu3 – Proprietar si Director Marketing, eMAG.ro
– sursa eMag ProfitShare Blog4 -:

De retinut este si faptul ca eMag ofera 100 RON oricarui nou inscris in serviciul eMag ProfitShare. Exista totusi o conditie. Banii ii primesti dupa primii 50 de vizitatori ce vin de pe site-ul tau.

Sunt curios cati bloggeri se vor inscrie. 50 de vizitatori nu e o cifra prea mare pentru top100 bloguri din ZeList5. 🙂

Later Edit: FunGift6 ii ureaza succes eMag-ului, pe blogul oficial al magazinului online de cadouri. 🙂

Note de subsol:
1. eMag ProfitSharewebsite | inscriere
2. eMag.ro – magazin online de produse electronice. link
3. Radu Apostolescu – Proprietar si Director de Marketing eMag.ro. LinkedIn
4. eMag ProfitShare BlogO noua etapa.
5. ZeList – singurul site din Romania care calculeaza topul blogurilor romanesti, folosind metoda backlink-urilor. link.
6. FunGift – magazin online de cadouri. magazin | blog

14 comments

  1. Într-adevăr, 50 nu este o cifră mare pentru top 100 bloguri din ZeList, dar pentru a ridica bani, trebuie să trimiți prin linkul de afiliat un cumpărător al unui produs ( sau mai multe ) în valoare de aproximativ 8333 RON.

  2. O politica de marketing pentur “vizibilitate”. Sunt prea putini cei care vor intra si vor cumpara direct. Prima chestie cu 50 de vizitatori pentru 100 RON pare ok, dar restu e aiurea

  3. Am observat ca ai fost printre primii care au pus codul de afiliat in pagina. Sa ne spui daca e vorba de 100 vizitatori sau de 100 de cumparatori.

    Succes!

  4. da primi 100 lei ii faci cand trimiti 50 vizitatori, dar poti sa ii retragi doar cand faci suma de 350 RON deci cei 250 RON v-a trebui sa ii fac din comisioane

  5. Resigilate.ro este un mini-site creat tocmai pentru a testa eficienta programului de afiliere oferit de eMAG. So far, so good.

  6. Mie mi-au facut o plata de 350, apoi incepe “dezastrul”: comenzi anulate din senin, comenzi proprii anulate din senin, preturi mai mici in sectiunea comisioane etc. Deci clasic romanesc. Am pastrat print screen-urile, dar m-au dezamagit. Ca bonus nu o sa mai cumpar nimic de la ei.punct

  7. Eu am trecut de 50 de vizitatori dar nu am primit nici un leu. Plus ca trebuie sa faci 350Ron ca sa deneficiezi de prima plata.

  8. Eu am ajuns la 202 click-uri, in vreo 3 luni, asta inseamna ca am trecut de 50 vizitatori si bonus am primit ZERO lei, iar vanzari ZERO. Iar romanul nu cumpara online, chiar daca vede un produs in reclama la mine pe site, da click ajunge pe emag, se mai uita si la alte produse, apoi se uita si pe alte site-uri sa vada unde e mai ieftin.Si sincer sa fiu la Emag sunt destul de mari preturile la unele produse in comparatie cu alte site-uri. Exemplu: Eu am cumparat un Laptop de la Oktal.ro cu 2300 Ron iar la emag exact acelasi laptop era 2700 Ron. Asa ca sistemul de afiliere e avantajos pentru Emag, nu pentru publisheri.Mai exact sistemul de afiliere, e o reclama gratuita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *