Nikita (Mihaela Ispas) vorbeste despre Dodge Nitro pe damundodge.ro

Posted by


Mihaela Ispas1 a.k.a. Nikita, vorbind despre Dodge Nitro, cea mai tare masina dintre toate masinile.

Campania “Dam un Dodge”

SC Mercedes-Benz Romania SRL ofera gratuit un autoturism Dodge Nitro rulat, a carui imagine va fi transmisa live, non-stop, pe site-ul www.damundodge.ro, in perioada de desfasurare a concursului.

Campania “Dam un Dodge” a fost lansata pe 23 februarie, devenind inca din prima zi unul din cele mai reusite virale online in Romania. Inscrierea se poate face pe damundodge.ro iar raspunsul corect este Calea Rahovei. 🙂

Campania s-a bucurat de un real succes in online, reusind chiar sa provoace idei originale de promovare. Vezi articolul Promovare: Cum sa faci trafic pe blog, al lui Marius Sescu2.

Regulamentul campaniei “Dam un Dodge”

Concursul “Find Dodge Nitro” se desfasoara pe site-ul www.damundodge.ro in perioada 23 februarie 2009 – 08 martie 2009.

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa acceseze site-ul www.damundodge.ro, sa numeasca strada din Bucuresti pe care este parcat autoturismul Dodge Nitro oferit ca premiu in cadrul concursului si sa completeze la final toate câmpurile obligatorii din formularul de participare la concurs (nume, prenume, data nasterii, adresa postala, numar de telefon, email, ocupatie, marca si modelul autoturismului detinut in prezent – daca este cazul).

Pentru a putea recunoaste aceasta strada, imaginea autoturismului va fi transmisa live, non-stop, pe site-ul www.damundodge.ro, in perioada 23 februarie 2009 – 08 martie 2009.

Dupa completarea in intregime si trimiterea formularului de inscriere, participantilor li se va afisa urmatorul mesaj “Formularul a fost trimis cu succes”. in cazul in care participantii nu completeaza toate campurile obligatorii din formular, acestia vor primi urmatorul mesaj “Formular incomplet” si li se va preciza campul sau campurile ramas/e necompletate.

Dupa trimiterea formularului, acesta nu mai poate suferi modificari.

Regulamentul promotiei Find Dodge Nitro – 19 februarie 2009 (.pdf)

Succes!

Note de subsol:
1. Mihaela Ispas (Nikita) – Nu are cont pe LinkedIn, nu are Twitter si nici blog. Are alte metode. 🙂
2. Marius Sescu – blogger – Blog | Twitter

3 comments

  1. Apropos de “refresh” si Dodge Nitro – la REFRESH SERVICE din sibiu gasiti piese auto ieftine – in special cacumulatori Varta, Banner, QWP, Exide, Bosch, Jasz-Akku.

    Si pentru elemente caroserie sunt preturi bune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *